Trien -6 kg – Foodsisters

[ad_1]

Een geweldige kampeervakantie en de Foodsisters gingen mee op reis

Vorig jaar bereikte ik mijn pensioengerechtigde leeftijd van 67 jaar. Een mooie mijlpaal daarom besloten mijn man en ik om een kampeervakantie van zes weken te maken.

Het was een speciale reis was die wij vorig jaar al wilde maken in verband met ons pensioen maar niet door ging omdat mijn man op 14 juni, exact een jaar geleden een hartinfarct heeft gekregen. Hij is toen met spoed geholpen en heeft 8 stents gekregen. En dat na 41 dienst jaren zonder een dag ziek te zijn. Letten op onze voeding en gezondheid was daarom ook een reden om te starten met de Foodsisters methode.

Plus we wilden allebei wat gewicht verliezen in plaats van zwaarder thuis te komen. En met de hulp van Foodsisters is dat precies wat ons is gelukt!

De weekmenu’s van Foodsisters gingen geweldig tijdens onze vakantie, zowel in Italië als in Frankrijk. Het bleek heel goed haalbaar te zijn eigenlijk konden we alle ingrediënten voor de recepten in de buitenlandse supermarkt vinden. We letten wel een beetje op, maar we stonden onszelf ook af en toe wat extra’s toe. Zoals af en toe lekker uit eten gaan en dan namen we ook een wijntje. Nou ben ik gelukkig niet zo van de ijsjes. Ik heb er welgeteld één tijdens deze vakantie gegeten. Mijn man daar integer stond zichzelf wel af en toe een verwennerij toe. Ik neem liever een kopje koffie en soms een lekker likeurtje erbij. Kortom, met het lenteboek hebben we ons doel goed kunnen volhouden. Ik ben nu al erg benieuwd naar de andere boeken.

Ik wil graag vermelden dat zowel ik als mijn man slechts 5 kilo wilden afvallen. Ik ben vertrokken met een startgewicht van 70 kilo en woog weer in Nederland 64 kilo.

Tijdens en na mijn vakantie heb ik in plaats van brood, groenten en vezelrijke crackers gegeten, en dat ging heel goed. Ik had thuis al twee grote potten granola gemaakt uit het lenteboek van Foodsisters, wat een heerlijke en voedzame toevoeging was.

Hoe zie ik de toekomst tegemoet? Gezond en met nog vele mooie jaren samen met mijn man. Ik ben tevreden over de duidelijkheid in de boeken van Foodsisters en ik ben het bewijs dat de recepten zelfs op de camping op een klein gasstelletje goed te bereiden zijn. Dus voor iedereen die deze zomer nog op vakantie gaat, wil ik zeggen: ga de uitdaging aan en kom dit keer slanker van vakantie terug in plaats van zwaarder. Gewoon doen! Het is een geweldige manier om af te vallen en vooral om gezond te blijven.

Ik wil Foodsisters enorm bedanken voor hun prachtige en heerlijke recepten die echt goed vol te houden zijn. Het heeft ons geholpen om onze doelen te bereiken en tegelijkertijd te genieten van een geweldige kampeervakantie.

Vakantietips van de Foodsisters

Om je in te laten zien dat je snel veel meer calorieën en koolhydraten eet dan je gewend was, hebben we in deze blog lijstjes voor je gemaakt (oeps, laat die pizza van 1900 calorieën misschien dit jaar niet z’n goed idee zijn….) 

[ad_2]

https://foodsisters.nl/geen-categorie/trien-6kilo/