Pauline -10 kg – Foodsisters

[ad_1]

Mijn gezin heeft me goed gesteund, zij zijn ook enthousiast over de recepten. Ik pas het vaak wat aan door voor hen wat extra koolhydraten toe te voegen. Perfect want continu 2 aparte gerechten koken, dat wil je niet. Mijn wisseldiensten zijn denk ik wel een valkuil, je heb niet altijd zin om te gaan koken voordat je in de middag naar je werk gaat maar vaak probeer ik wat extra’s te koken zodat ik dit kan invriezen en dan mee kan nemen naar m’n werk. Of ik haal een caloriearme/eiwitrijke maaltijd uit de vriezer van de supermarkt. Ook een valkuil is dat mijn gezin altijd een lekker toetje eet, ik eet dan bijvoorbeeld een mandarijntje of paar stukjes peer/mango; dan heb je toch wat zoetigs te eten maar dan wel gezonder dan een bak chocoladevla met slagroom!

Voor vakantie, uit eten gaan en feestjes heb ik wel een manier gevonden om hiermee om te gaan, ik eet dan ook bijvoorbeeld een patatje, of een gebakje en drink een wijntje maar dit doe ik dan niet elke dag. Als ik bijvoorbeeld in de avond uit eten ga, dan eet ik overdag weinig koolhydraten. Dus door de menu’s te blijven gebruiken en ook af en toe wat ongezonde producten te eten blijf ik gewoon op gewicht. Ik hou het zo goed vol en daar geniet ik dan ook extra van. Dit deed ik natuurlijk niet de eerste maanden, maar sinds ik op gewicht ben.

Ik ben ook echt trots dat ik 10 kilo ben afgevallen en dat mijn gewicht nu ook stabiel blijft. Dit is goed vol te houden omdat ik dankzij de Foodsisters veel meer bewust ben van wat ik eet. Ik denk dan vaak: dat ga ik niet eten, het is de calorieën niet waard. Het is echt een verandering in denken en daarom is dit ook prima toe te passen in je leven, niet zoals een zwaar dieet waarbij je tijdelijk heel veel afvalt, daarna weer ‘gewoon’ gaat eten en vervolgens kom je dan weer allemaal kilo’s aan.

Ik heb inmiddels 5 kookboeken van jullie en gebruik ze nog steeds. Elk boek heeft z’n lekkere recepten en ideaal dat het per seizoen is. Ik vind ook de recepten voor stamppotten erg lekker, zo kun je toch stamppot eten maar dan koolhydraatarm. De foodsisters community heeft me ook zeker geholpen; de berichten op facebook, tips en andere succesverhalen lezen werkt erg motiverend.

Ik ga gewoon zo verder, ik wil graag op dit gewicht blijven en dat is mijn doel voor aankomend jaar. Dus letten op de koolhydraten en de producten waar suiker in zit, zoveel mogelijk vermijden.”

[ad_2]

https://foodsisters.nl/review/pauline-10-kg/