Paprika met tonijnsalade

[ad_1]

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

  • 1 rode puntpaprika
  • 1 blikje tonijn op water, uitgelekt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel kwark of Griekse yoghurt
  • 10 kappertjes of 1 augurk in blokjes
  • 1 gekookt ei, in stukjes gesneden
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • Zout en peper

Zo maak je het:

  1. Pureer de tonijn, mayonaise en de kwark met de staafmixer.
    Breng op smaak met de paprikapoeder, peper en zout.
  2. Roer de kappertjes en stukjes gekookt ei door de tonijnsalade.
  3. Snij de paprika door de helft en verwijder de zaadlijsten. 
  4. Vul de paprika met de tonijnsalade. Extra lekker: voeg nog wat bosui en verse peterselie toe. 

Het bericht Paprika met tonijnsalade verscheen eerst op Foodsisters.

[ad_2]

https://foodsisters.nl/recepten/paprika-met-tonijnsalade/