OVER ONS

Een beetje over wie we zijn, wat we doen en hoe we dit doen.

CEREMONIE BEGELEIDERS

Na jarenlange samenwerking met het plantenmedicijn, beschouwen we onszelf  gezegend om mensen van over de hele wereld in staat te stellen om in zichzelf te reiken en de schatten terug te vinden die in de diepten van hun eigen wezen te vinden zijn. We zetten ons volledig in voor het unieke karakter van elke ceremonie, voor de voorbereiding, begeleiding en zorg die het hele proces vormgeeft. We doen dit werk om bij wie dit nodig heeft hernieuwde liefde en vreugde voor het leven te creëren.

CONTACT US
Bo
BoToegepast psycholoog - Procestherapeut - Ayahuasquera
Altijd wetende dat er zoveel meer bestaat dan waar we in ons dagelijkse leven doorgaans mee in contact komen heeft Bo zich geschoold en beziggehouden met de spirituele psychologie. Naast haar studie psychologie, richtte ze haar energie op Mindfulness, meditatie, geboortewerk (re-birthing), het boeddhisme en Geweldloze Communicatie. Vanuit hier ontstond er voor haar een natuurlijke balans tussen de moderne psychologie en de spirituele psychologie in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Haar eerste contact met Ayahuasca veranderde haar zienswijze, werkwijze en levensstijl compleet. Er volgde nog vele sessies en Bo richtte zich hiermee op het opschonen van eigen bagage, trauma en bewustzijnswerk. Ze oriënteerde haar studies op het uitbreiden van kennis en technieken op spirituele en inheemse helingsmethoden. Bo is gecertificeerd Procestherapeut, met als specialisatie Ayahuasqa facilitator van de Penva Academie.
Daniel
DanielAyahuasquero - Muzikant
Daniel is een mens met compassie en respect voor alles wat leeft. In zijn aanwezigheid voelen mensen zich op hun gemak. De menselijke psyche en de manier waarop wij omgaan met elkaar heeft hem altijd geboeid, en door de jaren heen heeft hij op dit gebied veel kennis en vaardigheden opgedaan. Daniel komt uit Brazilië, het land van de Ayahuasca, waar hij op zeer jonge leeftijd met het helende en wijze plantenmedicijn kennis mocht maken. Deze reis heeft zijn levenswijze en pad volledig veranderd.