Malgorzata -7 kg – Foodsisters

[ad_1]

Lees hieronder hoe Malgorzata met de Foodsisters menu’s met haar laatste kilo’s afrekent om op haar streefgewicht te komen.

Malgorzata (48): “Ik kwam bij de Foodsisters terecht via mijn zwager. Ooit in Radar hoorde ik er al over. Ook spraken de boeken me aan omdat ik weer mijzelf wilde worden: niet meer continu moe zijn, weer fit en licht voelen en mijn mooie kleren en jurken weer aan kunnen.

Ik ben een stress-eter dus na mijn scheiding en het overlijden van mijn ouders moest ik de knop omdraaien. Harder voor jezelf zijn en discipline hebben. De truc is voor mij de mindset; als je het echt wilt dan moet je geen smoesjes hebben. Niks komt vanzelf aanwaaien.

Ik heb twee keer de de 16:8 Intermittent Fasting weekmenu’s gevolgd. Daarna heb ik zelf mijn menu’s samengesteld door 3x per dag zelf recepten te kiezen uit de boeken. Ik heb de dieetcyclus en de koolhydraatarme boeken.

Elke dag loop ik 6 km en doe ik extra buikspieroefeningen.

Ik ben heel tevreden en trots op mijzelf. Ook mijn zoon, vriend en omgeving vinden het mooi maar ik ga nog door want ik wil nog 3kg eraf. Ooit was ik 80 kilo en nu weeg ik 60 bij 1.60 m. Ik ben weer goed op weg met jullie boeken!”

[ad_2]

https://foodsisters.nl/review/malgorzata-7-kg/