KETO gevulde paprika met gehakt

[ad_1]

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

  • 1 rode paprika
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 100 g rundergehakt
  • 100 g soepgroenten
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 plakken mozzarella
  • 1 ei
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten.
  3. Bak in een pan met wat olijfolie de ui en knoflook even aan en voeg het gehakt toe. Kruid met peper en zout en bak het gehakt rul.
  4. Bak de soepgroenten ongeveer 4 minuten mee en voeg de tomatenpuree toe. Laat nog 1 minuut sudderen en roer vlak voor je de paprika vult het ei door het gehaktmengsel.
  5. Vul de paprikahelften met de gehaktvulling en doe ze in
    een ovenschaal.
  6. Zet de schaal 20 minuten in de oven en voeg dan de
    mozzarella toe. Plaats nog 5 minuten terug in de oven.

Het bericht KETO gevulde paprika met gehakt verscheen eerst op Foodsisters.

[ad_2]

https://foodsisters.nl/recepten/keto-gevulde-paprika-gehakt/