Jos -24 kg – Foodsisters

[ad_1]

Lees hier hoe het Jos (72 jaar) is gelukt om 24 kilo af te vallen: In mijn woonplaats wordt regelmatig een gezondheidsonderzoek uitgevoerd onder 65-plussers. Dit onderzoek omvat metingen van gewicht, hartgezondheid, longfunctie, bloedwaarden, gehoor, cholesterol en diabetes. Het is een waardevol initiatief om de gezondheid van ouderen te monitoren en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

Na mijn laatste gezondheidsonderzoek ontdekte ik dat mijn cholesterol- en diabeteswaarden aanzienlijk waren gestegen. Volgens afspraak werden deze gegevens gedeeld met mijn huisarts, die vervolgens in overleg met mij besloot om me door te verwijzen naar de zogenaamde “suikerpoli.” Daar zou een doktersassistente me begeleiden en van advies voorzien om mijn gezondheid te verbeteren.

In het begin verliepen mijn bezoeken aan de suikerpoli teleurstellend, vooral omdat ik mijn eetgewoonten moest aanpassen en andere voedingsmiddelen moest leren waarderen. Dit was geen gemakkelijke overgang, maar ik was vastbesloten om mijn gezondheid te verbeteren.

Dus begon ik mijn zoektocht naar hulpmiddelen die me konden ondersteunen bij mijn nieuwe levensstijl. Ik struinde het internet af, op zoek naar informatie en tips. Het duurde niet lang voordat ik ‘In Acht Weken Slank’ van de Foodsisters tegenkwam. Dit bleek een keerpunt te zijn in mijn reis naar een gezondere levensstijl.

Ik besloot om de weekmenu’s van de Foodsisters zo nauwkeurig mogelijk te volgen. Dit had niet alleen een positieve invloed op mijn eigen gezondheid, maar ook op die van mijn vrouw. In slechts zes maanden tijd verloor ik maar liefst 24 kilo. Wat net zo belangrijk was, mijn cholesterol- en diabeteswaarden daalden aanzienlijk, wat resulteerde in de vermindering van mijn medicatie.

Na jarenlang te hebben geworsteld met mijn gewicht en levensstijl, had ik eindelijk succes dankzij de Foodsisters. Hun heerlijke en evenwichtige weekmenu’s hielpen me niet alleen afvallen, maar ook mijn gezondheid aanzienlijk verbeteren. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning die ik heb gevonden in mijn zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven.

[ad_2]

https://foodsisters.nl/review/jos-24-kg/