Ina (-13 kilo) is gestopt met diëten en valt af op haar eigen manier!

[ad_1]

Ina is 13 kilo afgevallen met het Skinnyminds coachplan. Ze was zat van diëten en valt nu af op haar eigen manier met regie op haar eetgedrag. Lees hieronder haar verhaal.

Ik ben mijn hele leven al aan het jojoën. Op mijn 21ste begon ik al met lijnen. Toen ben ik 26 kilo afgevallen en toch ook wel een aantal jaar op gewicht gebleven. Echter daarna werd ik na elke zwangerschap steeds een stukje zwaarder. Ik sportte daarnaast wel veel, maar langzamerhand kwamen toch die kilo’s erbij. Dan begon het jojoën: afvallen en dan weer aankomen. Ik heb denk ik wel alle diëten geprobeerd. We hebben een paar jaar in Amerika gewoond. Vlak voordat ik naar Amerika ging vertrekken was ik zelfs nog 15 kilo afgevallen! Daar ging ik echter weer bourgondisch leven: een goed leven met veel feestjes. En de kilo’s kwamen er weer bij… Ik was wel fit, ik zwom zo’n 2 kilometer per dag en ik wandelde veel en toch kwam ik aan.

Vervolgens kwam er een stressvolle tijd in mijn leven. Mijn vader overleed en ik voelde verantwoordelijkheid voor mijn moeder. Ik begon dus met stress eten, ofwel emotie-eten. Toen die periode voor mij afgelopen jaar voorbij was, durfde ik eindelijk weer op de weegschaal te gaan staan. En tot mijn schrik woog ik toen wel 103, bijna 104 kilo. Ik wilde er wat aan gaan doen. Ik had al een paar keer Skinnyminds voorbij zien komen en uiteindelijk heb ik met mijn man besproken dat ik dat nodig had. Ik kon het niet alleen, ik had een stok achter de deur nodig. Ik begon ook last van mijn knieën te krijgen en ik vond mezelf er niet uitzien. Ik besloot me aan te melden. Ik had toen ook mooi de rust om me daar 100 procent voor in te zetten.

Ik koos ervoor om af te vallen met het coachplan van Skinnyminds, juist omdat het geen dieet is. Ik was daar helemaal klaar mee. Ik had zo veel al geprobeerd en het werkte allemaal niet. Ik was ook zat van al die maten en regels over ‘mager eten’. Ik wilde niet lijnen, ik wilde op een andere manier met eten omgaan. Het is geweldig dat je een coach hebt waar je tussendoor met je vragen heen kan. Naast de coach heb je natuurlijk ook een coachgroep. Ik had nooit verwacht zo open te kunnen zijn over mijzelf naar vreemden toe. Het is fijn om elkaar te steunen in waar we allemaal mee bezig zijn en zo onze leefstijl en mindset aan te passen. Je bent bij Skinnyminds niet gebonden aan een bepaald dieet, maar je plant je eigen eetpatroon in. Letterlijk “regie op je eigen eetgedrag”.

Tijdens het coachplan kwam ik erachter dat ‘intermittent fasting’ voor mij heel goed werkt. Ik heb daar met behulp van Skinnyminds mijn weg in gevonden. Ik ben totaal geen ontbijtmens. Dat houdt in dat ik dus eigenlijk maar twee maaltijden en een tussendoortje per dag eet. Dan kan ik rustig in de avond mijn glaasje wijn erbij pakken. De vraag die mij aan het begin heel erg heeft geholpen is of je hoofdhonger of buikhonger hebt. Ik stelde me elke keer deze vraag: “Heb ik nou echt honger, of wil ik lekker snaaien?”. Vaak was het antwoord dat ik wilde snaaien en na twee weken was dat over, toen had ik het helder voor mezelf. Ik hoef ook echt niet altijd super streng daarin te zijn hoor. Ik ga lekker uit eten en als ik met mijn man in een hotel zit dan eet ik gezellig een ontbijtje mee. Daar maak ik geen halszaak van. Mijn grootste eyeopener is dat ik nu weet dat ik kan afvallen. Ik heb heel lang gedacht dat ik dat niet kon. Nu doe ik het gewoon op mijn eigen manier.

Wanneer het coachplan voor mij afloopt, zal ik het zelf moeten doen. Ik wil er minstens nog 10 kilo af. Dat ik het ineens helemaal alleen zou moeten doen baarde me wel zorgen. Ik wil liever nog even de stok achter de deur houden. Daarom denk ik er ook over na om deel te nemen aan het lifestyleplan, zodat ik toch nog een paar gesprekken met mijn coach heb. Ik heb het coachplan ook al aanbevolen aan een aantal mensen. Je moet er wel klaar voor zijn en het echt willen. Ik weet dat van mezelf ook. Als je stress hebt of je zit niet lekker in je vel dan lukt het je niet. Het is belangrijk dat je de rust neemt om dit programma te volgen en zo je mindset te veranderen.

We hebben een nieuwe formule: de 6 stappen van Het geheim van slanke mensen. We hebben een nieuwe, psychologische aanpak ontwikkeld om blijvend af te vallen. Ontdek jij wat jij kunt doen aan de kern-issues achter jouw eetdrang, dé enige manier om blijvend slank te zijn.

Wil jij meer weten over de nieuwe 6 stappen, van Het geheim van slanke mensen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwe formule.

Wedden dat deze je training je op weg helpt om regie te pakken.
Om te kiezen voor jezelf en je doelen![ad_2]

https://skinnyminds.nl/ina-13-kilo-afvallen-eigen-manier/