Gerdien -11 kg – Foodsisters

[ad_1]

“Als ik zo naar deze foto’s kijk ben ik zo blij en trots.” En trots mag je zijn Gerdien! Succesvol al 11 kilo kwijt, je ziet er prachtig uit!

Gerdien (55): “Tijdens mijn werk als bloedafnamemedewerker kwam ik in gesprek met een patiënt. Zij vertelde mij dat ze heerlijk ontbeten had dankzij een recept uit een boek van de Foodsisters. Ik vroeg haar wat het was en wat dat dan inhield en zij vertelde mij heel enthousiast over het ‘in 8 weken slank’ boek. Dit verhaal sprak mij zo aan dat ik meteen nadat deze vrouw mijn prikkamer verliet, mijn telefoon heb gepakt en het boek heb besteld.

Ik vond het heel vervelend om, als ik kleding ging kopen, in de spiegel te moeten kijken. Ik ben meteen begonnen met de super lekkere weekmenu’s en begon direct af te vallen. Inmiddels is mijn zus ook begonnen en een aantal vriendinnen van ons. We staan versteld van dit geweldige ‘systeem ‘ dat voor ons fantastisch werkt. We zijn helemaal blij met ons (weer) slanke figuur. Ik hoop die ‘patiënt’ nog eens te kunnen bedanken voor deze waardevolle tip!!

Mijn eerdere afvalpoging met koolhydraatarm eten kon ik niet volhouden omdat ik zelf op zoek moest naar recepten. Eerlijk gezegd hou ik helemaal niet van koken en wil ik er zo min mogelijk tijd aan besteden. Dus het zoeken naar recepten kostte mij al zoveel tijd dat ik afhaakte. Plus dat ik de recepten vaak ook te ingewikkeld vond of ik moest allerlei onbekende producten gaan kopen. Het heeft me eerlijk gezegd geen moeite gekost om af te vallen. Dat is nou juist het mooie aan deze weekmenu’s. Je eet lekker, genoeg en het is makkelijk klaar te maken.

Bij mij is de knop om!! Zomaar, van het ene op het andere moment. De drang naar (ongezond) lekkers is verdwenen. Ik ban van nature een vreselijke snoeperd. Dus af en toe verlang ik naar wat lekkers (lees: ongezonds…)

Vooral met boodschappen doen is er wel eens een lastig momentje als ik watertandend over de koekjesafdeling loop.

In mijn dagelijkse routine is er weinig veranderd behalve dan dat de ongezonde tussendoortjes zijn vervangen door gezonde, of zelfs niks. Ik heb nu een reep pure chocola in de kast liggen. En zo af en toe trakteer ik mezelf op een lekker blokje chocola bij de thee. Laatst was ik op bezoek bij goede vrienden en heb ik mezelf een klein stukje slagroomtaart gegund. Ik had net de tien kilo gepasseerd en heb mezelf ‘beloond’. Dit soort kleine traktaties maken het goed vol te houden.

Verder als we bij vrienden of familie eten, kies ik voor de salade of groenten en laat de aardappelen en pasta’s staan.

Thuis is het heel leuk dat mijn man en mijn zoon van 19 jaar erg enthousiast zijn over alle recepten en dus volop ‘meedoen’.

Soms bak ik voor hun wat aardappeltjes erbij of ik kook pasta voor hen maar meestal vinden ze het zonder ook prima.

Ik ben begonnen met het boek in 8 weken slank. Nu ben ik bezig met het herfstboek en het winterboek ligt klaar. Daar ga ik daarna mee beginnen. Ik wil gewoon voortaan uit deze boeken blijven koken. Ik vind het ook leuk om de mailtjes van de Foodsisters te krijgen en nieuwe recepten, tips en leuke weetjes te lezen. Ik hoop nog een paar kilootjes af te vallen. Dan ben ik rond de 57 kilo. Het is voor mij vooral het psychische aspect wat werkt. Ik voel me kort en krachtig gezegd simpelweg veel gelukkiger.

[ad_2]

https://foodsisters.nl/review/gerdien-11-kg/