Dr. Jacobo en dr. Van Es genezen met de zoetstoftherapie – Van Kooten en De Bie

Dr. Jacobo en dr. Van Es genezen met de zoetstoftherapie – Van Kooten en De Bie

Valmassage is een alternatieve geneeswijze die voornamelijk wordt gebruikt om klachten op fysiek en psychisch niveau te verlichten. Valmassage is een manuele therapie die gericht is op het behandelen van de gehele mens. Het is een combinatie van oosterse en westerse technieken waarbij gemasseerd wordt met de handen, voeten, knieën en ellebogen.

Valmassage wordt vooral toegepast bij spier- en gewrichtspijnen, slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, stress, depressie en angst. De therapie kan ook worden toegepast bij bepaalde ziekten, zoals artritis, astma, fibromyalgie, multiple sclerose en andere aandoeningen.

De valmassagetherapeut begint de behandeling met het bepalen van de klachten en de conditie van de patiënt. Vervolgens wordt de patiënt gevraagd op een massagetafel te gaan liggen. De therapie bestaat uit verschillende technieken, zoals diepe massage, wrijven, kneden, effleurage, shiatsu, acupressuur, stretching, lymfedrainage en andere technieken. De technieken worden afgestemd op de behoefte van de patiënt en de persoonlijke situatie.

Valmassagetherapie is gebaseerd op het idee dat spanning en verstoringen in het lichaam worden veroorzaakt door onderliggende oorzaken. Deze oorzaken kunnen onder andere psychologisch, voeding, levensstijl, hormonale veranderingen, lichaamsbeweging en stress zijn. Door de massage wordt deze spanning verlicht, waardoor het lichaam kan herstellen en in balans kan komen.

Valmassage is gericht op het verlichten van pijn, het verbeteren van de gezondheid en het versterken van het immuunsysteem. Het doel is het verminderen van stress, het verbeteren van de doorbloeding, het verminderen van ontstekingen, het versterken van de spieren en het verbeteren van de algemene gezondheid.

Valmassage is een veilige en effectieve behandeling die door veel mensen wordt gebruikt om hun gezondheid te verbeteren. De therapie is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Kernpunten:
– Valmassage is een alternatieve geneeswijze
– Gericht op het behandelen van de gehele mens
– Gericht op het verlichten van pijn en het verbeteren van de gezondheid
– Oorzaken van spanning worden behandeld met massage
– Veilige en effectieve behandeling

valt massage onder alternatieve geneeswijzen – Vraag en antwoord

Vraag 1: Wat zijn de voordelen van valt massage?

Antwoord 1: Valt massage kan helpen bij het verlichten van spanning, pijn en ontsteking, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verhogen van de flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten en het verbeteren van het algehele welzijn.

Vraag 2: Is valt massage effectief bij het behandelen van chronische pijn?

Antwoord 2: Ja, veel mensen ervaren vermindering van chronische pijn na het ondergaan van valt massage. Het kan ook helpen bij het verminderen van spierspasmen en het bevorderen van de algehele flexibiliteit.

In conclusie kan worden gesteld dat valmassage een goed alternatief is voor andere geneeswijzen, omdat het een effectieve manier is om pijn te verlichten, bewegingsvrijheid te verbeteren, spierspanningen te verminderen en stress te verlichten. Het is ook een goede keuze voor mensen die liever een meer natuurlijke benadering van gezondheidszorg willen, zonder de risico’s en bijwerkingen van medicatie. Valmassage is een veilige, toegankelijke en effectieve behandeling voor een breed scala aan gezondheidsproblemen.

valt massage onder alternatieve geneeswijzen

Een lik geneeskrachtige honing en een kwak wonderjam verlichten de pijnlijkste kwalen. ——— Bekijk meer video’s van Kooten … (lees verder)

Wil je meer weten over de video: Dr. Jacobo en dr. Van Es genezen met de zoetstoftherapie – Van Kooten en De Bie

Hier vind je de video: Dr. Jacobo en dr. Van Es genezen met de zoetstoftherapie – Van Kooten en De Bie op YT