Denise -13 kg – Foodsisters

[ad_1]

Hallo allemaal,

Ik wil graag mijn ervaring delen als 62-jarige vrouw die 13 kilo is afgevallen met behulp van de Foodsisters. Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Laat me jullie vertellen over het moment dat ik dacht: NU is het genoeg.

Het was een ochtend als alle andere. Ik keek in de spiegel en zag mijn reflectie. Ik zag ook foto’s van mezelf en ik walgde van wat ik zag. In 2018 was ik al eens 17 kilo afgevallen, maar door een ernstig ongeluk en de daaropvolgende revalidatie was ik veel aangekomen. Mijn actieve levensstijl, waarin ik genoot van wandelen, spinnen, fietsen, hardlopen en skeeleren, was plotseling weggevallen. Ik kon niets meer en de kilo’s kwamen er snel bij. Ik moest kleding in maat XL kopen en dat vond ik vreselijk.

Op dat moment wist ik dat er iets moest veranderen. Ik was klaar met ongelukkig zijn met mijn lichaam en klaar om weer in mijn jeans te passen. Ik besloot het 8-weken slankboek van de Foodsisters te volgen en zit nu in week 3 van het lenteboek. Mijn doel is om nog eens 6 kilo kwijt te raken en ik kan niet wachten om mijn doel te bereiken.

Eigenlijk vind ik alle recepten van de Foodsisters heerlijk. Gelukkig lust ik bijna alles, dus dat maakte het gemakkelijk. Ik haalde de boodschappen voor een hele week in huis, zodat ik niet in de verleiding kwam om iets ongezonds te halen. Soms wisselde ik een dag van het weekmenu als ik zin had in iets anders.

Overdag had ik totaal geen moeite en geen behoefte aan tussendoortjes. ’s Avonds had ik wel wat verlangens, maar ik vond gezonde alternatieven zoals een handje ongezouten noten, abrikoosjes, zelfgebakken appelcake, een Bifiworstje, kaaspops of knabbelspek, of snackworteltjes. Ik dronk ook veel thee en water met citroensap. Door deze extraatjes in huis te hebben, kan ik het makkelijker volhouden en voelt het niet als ‘dieet’.

Sinds ik de Foodsisters methode volg, kook ik elke dag vers en eet ik minstens één keer per week vis, wat ik eerder niet deed. Het is heerlijk om nieuwe gerechten uit te proberen en de oven vaker te gebruiken voor broden, koekjes en zelfgemaakte Foodsisters ovenschotels. Ik vind het zo lief als mensen zien dat je bent afgevallen en ze je complimenteren, dat geeft mij een extra boost van motivatie.

Ik hoop dat ik jullie voldoende heb geïnspireerd met mijn verhaal. Ik vertel iedereen die het maar wil horen hoe geweldig Foodsisters is en hoe gemakkelijk het is om vol te houden. En laten we de Jip en jij broden niet vergeten, die maken het allemaal nog makkelijker! Ik raad het iedereen aan. Gewoon doen!

Bedankt, Foodsisters, voor jullie geweldige programma en de ondersteuning die jullie bieden. Jullie hebben me geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te winnen en weer van mijn lichaam te houden.

[ad_2]

https://foodsisters.nl/geen-categorie/denise-13-kg/