Delius – 10 kg – Foodsisters

[ad_1]

Delius en Geertje Baas – 10 kg

 

Delius 67: “Mijn vrouw en ik zijn al 48 jaar een stel en zijn allebei 67 jaar jong. We zijn sinds een jaar met pensioen en proberen zo veel mogelijk te wandelen en fietsen.

Geertje vond zichzelf zo’n 10 kg te zwaar en ik ongeveer 5 kg. We waren het erover eens dat we gezond oud willen worden en gezonder zouden gaan eten. We bewogen wel al veel in onze beroepen en hielden altijd al van fietsen en wandelen.

We hebben hiervoor Sonja Bakker geprobeerd, we hebben Montignac geprobeerd, alles zonder blijvend resultaat. Ook vonden we de recepten te eentonig. We volgen de menu’s van de Foodsisters nu alweer zo’n 2 jaar. 

We hebben, denk ik, alle boeken van de Foodsisters. We hebben niet echt een voorkeur (soms slaan we wel eens een recept over, omdat dat dan niet onze smaak is) maar we pakken dan onze favoriete recepten eruit. We passen bij alle boeken de Intermittent Fasting methode toe, dus voor 12.00 niet eten en na 20.00 uur ook niet meer.

Het grootste voordeel van de menu’s is het gemak van het niet hoeven nadenken over wat we vandaag gaan eten.

We krijgen steun van elkaar maar sommige mensen vinden het onzin “want zo dik zijn jullie toch niet”? We gaan niet zo ver dat we de Foodsisters gaan opdringen want dat moet een ieder uiteindelijk zelf bepalen maar wij zijn nu fitter en voelen ons prima gezond en slapen goed.

We zijn niet bang om terug te vallen, wel nemen we wel eens een snack en in het weekend drinken we wel een paar glaasjes wijn en rosé. Het is dan ook geen dieet maar een leefwijze, die ons prima bevalt!

[ad_2]

https://foodsisters.nl/review/delius-10-kg/