Dag Skinnyminds, welkom Mieke Kosters

[ad_1]

In dit artikel vind je de volgende onderwerpen:

Vorig jaar was een bijzonder jaar voor me.
Nadat ik een tijd wat minder lekker in m’n vel zat, zowel letterlijk, als zakelijk, heb ik in 2022 de regie op alle fronten teruggepakt.

Ik ben weer in beweging gekomen, de extra kilo’s kwijtgeraakt, en ook zakelijk vele malen ‘lichter’ gaan werken.

Ik ben gestopt met de succesvolle coachplannen en heb nieuwe producten ontwikkeld. Ik coach weer alle deelnemers zelf, op mijn eigen manier: eerlijk, respectvol én confronterend. Ik zeg wat ik denk dat je nodig hebt en dus wat je echt verder helpt.

Vernieuwde visie

Ik heb een aangepaste aanpak beschreven in mijn nieuwe boek: Succesvolle afvallers diëten niet, dat eind dit jaar in de winkels ligt.

Mijn vernieuwde visie is: dat afvallen niet zwaar is, maar lekker, leuk én licht als je gelooft dat jij werkelijk de ‘power’ al lang in jezelf hebt.

Dat je alleen inzichten, tools, technieken én een stok achter de deur nodig hebt om die power in jezelf ‘aan’ te zetten. Om van het verhaal dat jij jezelf vertelt over afvallen en regie, een mega krachtig verhaal te maken. Zodat je dat vertrouwen in je eigen kunnen, verder ontwikkelt én je de rest van je leven zelf regie kunt pakken.

Ik leer deelnemers in mijn 100dagen-programma en trainingen dat je altíjd jezelf kunt motiveren, je energie kunt opwekken als je onverhoopt even wegzakt. Zonder overeten!

Ik leer je net dat stapje extra te zetten, dan je denkt aan te kunnen. En om dagelijks in actie te komen, met kleine regieacties en een basiseetpatroon, gedurende langere tijd.

Dát is afvallen zonder dieet, met lekker eten en zonder uren in de sportschool te zweten of de marathon te rennen. De focus in mijn aanpak is daarmee nog meer komen te liggen op gedragsverandering, eet-gedragsverandering én op actie.

Ik houd ervan.

En ik weet dat jij je woest-aantrekkelijk voelt als die ‘power en energie’ in jezelf weer stroomt.

Een nieuwe start

Je kan denken waarom deel je dit hele verhaal nu?
De reden is dat ik in lijn met deze verandering besloten heb, dat het tijd is dit ook door te voeren in mijn naam en huisstijl.
Het is tijd afscheid te nemen van Skinnyminds, en door te gaan onder mijn eigen naam: Mieke Kosters, met een nieuw logo. Van zwaar naar licht:

Dit past bij wat ik nu doe én geeft me de vrijheid me in de toekomst verder te ontwikkelen in (eet) gedragsverandering en regie pakken, op welk gebied dan ook. Dat is waar mijn passie, interesse en hart ligt.

Je lichtste zomer ooit

En om dit te vieren, organiseer ik volgende week ook nog een gratis 3-daagse challenge met als thema: je lichtste zomer ooit.

Ik weet niet waar lichtheid voor jou voor staat. Voor mij staat het voor: vrijheid, zorgeloosheid, rennen, niet zoveel moeten, plezier, woest aantrekkelijk stralen, én vooral regie!

Om te beginnen met regie op m’n eetgedrag.

Ik hoop dat jij je snel aanmeldt voor deze gratis challenge (als je dat nog niet gedaan hebt). Ga naar https://miekekosters.nl/lichtezomer/

Na aanmelding ontvang je het complete programma voor de drie dagen. Alle sessies zijn terug te kijken.

Twee dagen minder goed bereikbaar

Praktisch gezien, zijn we de komende twee dagen druk bezig om de site om te zetten van skinnyminds.nl naar miekekosters.nl. Daarna voeren we stap voor stap de nieuwe naam door op alle andere systemen die we gebruiken. Het kan zijn dat je hier wat hinder van ondervindt en de site tijdelijk niet bereikbaar is, maar we zijn er druk mee bezig.

Op naar een lichte zomer, vol keuzevrijheid, eetvrijheid, beweegvrijheid en heel veel regie!

Ik zie je de 23ste om 20.00 uur bij de eerste live sessie van de nieuwe challenge.

Liefs,

Mieke

Vanaf mijn vijftiende was ik volslank en altijd bezig met afvallen (of aankomen). Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Ik dacht dat ik pech had; ik kwam van de wind al aan, en slanke mensen geluk.
Tot m’n 33-ste ben ik zo doorgegaan. Toen kwam ik erachter dat pech en geluk niet zoveel met mijn gewicht te maken heeft. Ik kopieerde het eetgedrag van slanke mensen en werd zelf slank. Zonder dieet, met chocola en wijn! En dat niet alleen: ik bleef slank en dat ben ik nog altijd.Ik heb me verder gespecialiseerd in de psychologie achter eten en in coaching op (eet)gedrag. In de afgelopen jaren heb ik 8 boeken geschreven (300.000 verkocht) over afvallen zonder dieet, oftewel: afvallen door gedragsverandering.In 2017 ben ik Skinnyminds begonnen. We hebben de kennis uit mijn boeken vertaalt in een training gedragsverandering. Gecombineerd met online groepen en een persoonlijk coachtraject, is dat het Skinnyminds coachplan. Vanaf 2019 leiden we coaches op in onze eigen coachopleiding, geaccrediteerd op HBO-niveau. In 2020 zijn we gestart met de Skinnyminds community.Mijn dagelijkse ervaringen deel ik hier onder Mieke’s ervaringen[ad_2]

https://miekekosters.nl/dag-skinnyminds-welkom-mieke-kosters/