Corry -17 kg – Foodsisters

[ad_1]

Corry (66) is in een jaar tijd 17 kilo afgevallen. “Ik heb al jullie boeken aangeschaft en het is een feestje om er in te bladeren om menu’s uit te zoeken.”.

Corry: “Ik voelde mij in 2021 niet lekker in mijn vel zitten. Mijn bloedwaarde was niet goed en als ik de trap opliep stond ik bovenaan te hijgen. Ik dacht nu moet er wat gaan gebeuren. Ik werd via via op de Foodsisters geattendeerd en ben er gelijk mee begonnen.

Ik ben nu 2 jaar bezig en blijf goed op gewicht. Ik was in een jaar tijd 17 kilo afgevallen. Van zo’n 74 naar 57 kilo. De veranderingen in mijn levensstijl zijn het voedingspatroon en iedere dag wandelen of fietsen.

Dat ik het zo goed vol kan houden is dat ik mijzelf in het weekend nog weleens wat lekkers toe eigen waaronder een toastje of een glas wijn. Wat ik geleerd heb is dat je een keuze moet maken met wat je eet bij sociale verplichtingen of op vakantie. Voordat ik ging afvallen at ik alles wat ik lekker vond, maar als ze nu met een gebakje komen en ik weet dat er in de avond een wijntje geschonken wordt dan laat ik het gebakje staan (of andersom). Ik merk wel dat het in de winter wat makkelijker gaat als in de zomer (terrasjes, ijsje, wijntje). Er zit wel eens een kilo aan na het weekend, maar het is zo makkelijk met de recepten van jullie om het ’s Maandags weer op te pakken en dan is het er op woensdag weer af.

Wat mij ook motiveert is de kleding die ik nu draag of koop. Van maat 44 naar maat 34 of 36. Ik kan nu kleding bij Zara kopen hoe leuk is dat.

Ik kan iedereen jullie boeken aanbevelen, en ik zeg vooral: doorgaan.
Zit je even in een moeilijke periode en weet je het even niet meer, haal het positieve in je naar boven door te denken: ik wil mijzelf goed voelen en die kledingmaat halen en ik kán het.”

[ad_2]

https://foodsisters.nl/geen-categorie/corry-17-kg/