Ceremonies

Onderstaand vind u alle ceremonie opties.
Voor meer informatie en de tarieven kunt u een Email sturen naar: info@ayacura.nl

De ceremonies en tarieven zijn inclusief BTW, intake, uitleg, professionele begeleiding, muziek, nabespreking / duiding en eventuele nazorg indien nodig en gewenst.

OPEN GROEP ‘Een nacht met Ayahuasca’

Deze ceremonie is voor iedereen toegankelijk om zich bij aan te sluiten.

Kijk hier voor beschikbare data.

  • Weekend (Zat. 15.00 tot zon. 14.00)

  • Max. 4 personen

AANMELDEN

PRIVÉ CEREMONIE

Een Privé ceremonie met Ayahuasca is geschikt voor deelnemers die zelf graag een groep samenstellen. Bijvoorbeeld met je partner, je vrienden, familie of anderen.

Deze ceremonie is in overleg in te plannen. beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag. OF weekenden waarin geen groep-ceremonie ingepland staat.

  • Aanvang: 10:00 uur – geen eindtijd

  • 2+

AANMELDEN

INDIVIDUELE CEREMONIE

Een individuele ayahuasca ceremonie met een geschoolde therapeut en ceremonieleider, is geschikt voor deelnemers die meer privacy zoeken, een groepsceremonie heel spannend vinden of meer persoonlijke en therapeutische vragen heeft.

Een individuele ceremonie kun je in overleg met AyaCura van maandag t/m vrijdag inplannen.

  • 10:00 uur – geen eindtijd

  • 1

AANMELDEN

COACHING & PROCESTHERAPIE

Een therapeutische sessie bij AyaCura is geschikt voor deelnemers die meer inzicht en diepgang in hun problematiek, leven of zielenreis willen krijgen. Door middel van technieken uit de gangbare psychologie als ook de alternatieve psychologie; regressie, reïncarnatie, NLP en hypno- therapie zul je samen met de therapeut oude pijnlichamen en trauma’s verkennen om deze vervolgens door herbeleving te verwerken en je vrij te maken van deze negatieve energie-belast.

  • Gemiddelde 1,5 uur

  • Uitgebreide intake (1,5 – 2 uur):

AANMELDEN

WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

“De veiligheid en liefde die ik voelde tijdens mijn reis bij Bo en Daniel was precies wat ik nodig had. De persoonlijke coaching voor, tijdens en na mijn reis drongen diep in de kern door. Het is echt, diep en veranderend! Door de psychologische achtergrond van Bo voelde ik me veiliger dan ooit.”

OLAF

“How do you describe feelings and emotions that throw you off balance?
How do you explain sensations and thrills you did not believe existed?
How do you share something that still gives you the chills weeks later?
You have to live it yourself.
I am happy I did.”

DANAIL H.

“Vanaf het eerste moment voelde het contact met Bo goed en vertrouwd.
Mede door haar psychologische achtergrond en overige opleidingen heeft ze veel kennis in huis en dat merk je duidelijk tijdens de sessies. Ze weet snel door te dringen tot de kern van het probleem om daar vervolgens met een liefdevolle en doelgerichte manier mee aan de slag te gaan.”

FRANK

Niemand wordt geweigerd door gebrek aan financiële middelen