Brenda -13 kg – Foodsisters

[ad_1]

Brenda wilde graag afvallen voor de trouwerij van haar oudste zoon. Ook sliep ze slecht en is ze al 25 jaar suikerpatiënt. Met de koolhydraatarme menu’s is ze 13 kilo afgevallen, slaapt ze beter en zijn haar bloedsuikerwaardes stabiel.

Brenda (63): “Ik ben 42 jaar getrouwd met John. Ik heb 2 zoons van 36 en 33 en een kleindochter van bijna 2 jaar.
Mijn leefstijl is haastig helaas, weinig tijd voor rust. Ik werk nog 3 dagen bij bakkerij Klink in Voorburg en ik pas één dag per week op mijn kleindochter. Mijn beweegreden om te lijnen kwam toen ik kleding ging passen voor de trouwerij in Toscane van onze oudste zoon. Ik ben daar wel geslaagd maar zag wel wat rolletjes.

Toen ik dat vertelde tegen een klant, zei ze “joh koop dat boek, je hebt nog 10 weken voor de trouwerij.”
En het werkt echt! Gelijk besteld en begonnen. Ik had al zoveel geprobeerd als Weight Watchers, Project Gezond etc. Dat laatste deed weinig qua afvallen. Met het koolhydraatarme boek had ik structuur en heb ik het ook precies opgevolgd. Ook als ik geen tijd had, toch doorgezet.

Mijn echtgenoot at s’avonds gewoon mee, en vond de recepten smakelijk! Oh en het brood bestel ik bij Jip & Jij, die jullie in het boek in 8 weken slank aanbevelen. Geen hongergevoel en een makkelijk boodschappenbriefje (bestelde dat gelijk bij Picnic, zodat ik geen verleidingen had). Ik was met de feestdagen wel een paar kilo aangekomen maar dat komt omdat ik gewoon weer even niet wilde lijnen. Dat is alweer eraf en ik moet zeggen dat het veel langer duurde voordat ik aankwam dan met andere lijnpogingen .

Ik heb wel wat meer gefietst en de trap genomen maar verder niks eigenlijk. Sporten doe ik niet omdat ik heel veel beweeg.
Ik sliep heel slecht maar dat bleek door de vele suikers die ik binnenkreeg. Ik ben namelijk al 25 jaar suikerpatiënt. Niet heel erg maar net over het randje. Nu slaap ik veel beter en hoef nu niet meer voor 3 maandelijkse controle aangezien mijn suiker nu stabiel is. Kleding kopen vind ik weer leuk, heb ook nu maat 44 ipv 48/50!

Ik beveel iedereen jullie methode aan en er zijn al vrienden die het ook volgen. Ik zeg; voor mij is het de beste manier om af te vallen met jullie dieet! Mij is het eindelijk gelukt, het is een kwestie van beginnen en niet opgeven.

Hartelijk dank, Brenda”

[ad_2]

https://foodsisters.nl/review/brenda-13-kg/